Ідентифікація процесу конденсації та кристалізації компонентів природного газу - Ігуменцев, Є. О.; Чернов, Е. Г.; Швейкін, О. Л. (НТУ "ХПІ", 2010)
За результатами розрахунків можна стверджувати про принципову можливість використання зазначеного методу для ідентифікації процесу конденсації компонентів природного газу.
Keywords: природний газ; компоненти; процес конденсації; метод визначення температури точки роси