Технології моделювання взаємодії учасників промислово-фінансової групи - Федорова, Ю. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
У статті розроблено заходи щодо вдосконалення економіко-фінансового механізму взаємодії учасників технологічного ланцюжка в рамках промислово-фінансової групи.

The measures of economic-financial mechanism cooperation of participants the industrial financial group are presented in the article.
Keywords: механізм економіко-фінансовий; підприємство; машинобудування; взаємодія