Оцінка енергетичної безпеки підприємства як складова його стратегії енергетичної безпеки - Самборський, В. О. (НТУ "ХПІ", 2014)
Пропонується використання індикативного підходу при оцінці енергетичної безпеки підприємства. Визначено загрози енергетичної безпеки підприємства та основі даних загроз розроблені індикатори енергетичної безпеки. Якісний склад індикаторів визначається з можливістю їх подальшого застосування при формуванні стратегії енергетичної безпеки підприємства. При визначенні індикаторів враховуються стратегічні цілі енергетичної безпеки підприємства.

Proposed to use the indicative approach to quantitative assessment of the energy security. Detected threats of the energy security of the company. Based these threats indicators of energy security is developed The qualitative composition of indicators is determined with the possibility of their further using in shaping the strategy of energy security. The strategic objectives of energy security is taken into account.
Evaluation of the energy security of the enterprise as a part of its energy security strategy
Keywords: енергетична безпека; економічна безпека; підприємство; стратегія; індикатори; energy security; economic security; enterprise; strategy; indicators