Антикризове управління в малому бізнесі - Угрімова, Ірина Володимирівна (My University, 2020)
Проблему антикризового управління малими підприємствами розглянуто в двух розрізах: можливості підтримки держави за рахунок різних заходів (державних програм та стратегічних напрямків розвитку) та управління діяльності підприємства з використання стратегічного управління; розкрито позитивні сторони такого управління та розглянуті недоліки.

The problem of crisis management of small enterprises is considered from two perspectives: the possibility of government support through various measures (government programs and strategic directions of development) and management of the enterprise activity using strategic management. The study demonstrates the positive aspects of such management and investigates its shortcomings.
Anti-crisis management in small business
Keywords: стратегічне управління; державна підтримка; економічна діяльність; crisis management; small business; strategic management; government support