Підготовк фахівців в галузі фізичного виховання і спорту - Строць, В. О.; Васильова, Т. Ф. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Основною проблемою підготовки майбутніх фахівців фізичного виховання й спорту до професійної діяльності з особами різних вікових категорій є рівень професійних знань і вмінь з напряму діяльності викладача, вміння заохотити до систематичних занять фізичними вправами, здатність забезпечувати формування фізичної культури особистості, організацію оздоровчо-рекреаційної рухової активності різних груп населення.
Keywords: підготовка фахівців; фізичне виховання; спорт; напрямки спеціалізації; ключові компетенції; тенденції підготовки; професійна діяльність; здоровий спосіб життя