Особистість керівника як передумова ефективної кадрової політики - Меліхов, К. В. (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті аналізуються проблеми кадрового забезпечення. Показані причини кризи управління. Запропоновані способи підвищення ефективної кадрової політики.

The problems of the skilled providing are analysed in the article. Reasons of management crisis are shown. The methods of increasing of effective skilled politics offer.
Personality of leader as precondition of effective skilled politics
Keywords: лідерство; забезпечення кадрове; управління персоналом; компетентність професійна; leadership; skilled providing; management; professional competense