Робоча програма навчальної дисципліни "Промислове та офісне шпигунство" - Євсеєв, Сергій Петрович (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Промислове та офісне шпигунство" – засвоєння основних рис, організації, правових основ та методів діяльності конкурентної розвідки (промислового та офісного шпигунства), розглянути існуючи технології конкурентної розвідки (промислового та офісного шпигунства), сутність та роль інформаційно-аналітичної діяльності в системі конкурентної розвідки (промислового та офісного шпигунства). Формування професійної компетентності майбутніх фахівців з кібербезпеки, достатньої для подальшої роботи за фахом та необхідної для розвитку кар'єри.
Keywords: методика збору інформації; конкурентна розвідка; поглинання.; злиття; інформаційно-аналітична робота.; інформаційна безпека