Фінансові аспекти конкурентоспроможності промислової продукції - Перерва, Олександр Петрович (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
В доповіді визначено шляхи підвищення конкурентоспроможності через фінансову складову, до яких автором віднесено зниження витрат через впровадження сучасних методів управління витратами, таких як таргет-костинг та кайдзен-костинг, що дозволяє оптимізувати виробничі процеси та підвищити ефективність використання ресурсів
Keywords: конкурентоспроможність; фінанси; собівартість; стандарт-костинг; кайзер-костинг; витрати; промислові підприємства