Стимулювання пізнавальної активності студентів через проблемні ситуації в курсі теорії функцій комплексного змінного - Тулученко, Галина Яківна (Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, 2024)
У доповіді розглядаються приклади створення проблемних ситуацій під час вивчення курсу (або окремого розділу в складі курсу вищої математики) «Теорія функцій комплексного змінного». The report deals with examples of creating problem situations in the course (or a separate section within the course of higher mathematics) «Theory of functions of a complex variable».
Stimulation of students' cognitive activity through problem situations in the course of the theory of functions of a complex variable
Keywords: проблемно-орієнтоване навчання; теорія функцій комплексного змінного; problem-based learning, theory of functions of a complex variable; theory of functions of a complex variable