Методичні вказівки до виконання курсового проекту з курсу: "Фінансовий облік - ІІ" - Брік, Світлана Володимирівна (My University, 2021)
Видання містить курсовий проект з метою закріплення теоретичних знань і придбання практичних навичок та завдання для самостійної роботи студентів з метою поглиблення знань та вмінь, а також перевірки засвоєння матеріалу курсу.
Keywords: методичні вказівки; доходи; витрати; фінансовий аудит