Бухкало, Світлана ІванівнаЗемелько, М. Л.2022-10-112022-10-112021Бухкало С. І. Дослідження інноваційних продуктів кондиторської промисловості за різновидами походження сировини / С. І. Бухкало, М. Л. Земелько // Хімія, біо-і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості: зб. матеріалів ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2021 р. / ред. кол. Л. Л. Товажнянський [та ін.]; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т"[та ін.]. – Харків: НТУ "ХПІ", 2021. – С. 211-216.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/58408ukкондитерська промисловістьвисокоякісні продукти харчуваннякондитерські виробиглазуруваннякондитерські глазурішоколадна глазурхарчові добавкиемульгаторилецитинДослідження інноваційних продуктів кондиторської промисловості за різновидами походження сировиниArticle