Маркетингова стратегія зовнішньоекономічної діяльності підприємства - Гриненко, О. М.; Пічугіна, Тетяна Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2013)
В статті розглянуто методологічні підходи до формування одного з основних понять маркетингу – маркетингової стратегії. Проаналізовано існуючі визначення поняття відомими зарубіжними та вітчизняними науковцями. Подано власне визначення поняття «маркетингова стратегія» та обґрунтовано її місце в діяльності підприємства

The paper considers the methodological approaches to the treatment of one with the basic concepts of marketing – marketing strategy. Analyze the existing definition of well-known foreign and domestic scientists. Suggest own definition of the concept and its place in international marketing
Keywords: зв'язки між державами; конкурентна боротьба; планування; особливості ринкового середовища; marketing; strategy; marketing strategy; marketing activities