Воронкін, Андрій АнатолійовичМінко, Б. О.2023-01-262023-01-262022Воронкін А. А. Розробка їстівної упаковки на основі полісахаридів / А. А. Воронкін, Б. О. Мінко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 404.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/61702ukпакувальні матеріалиїстівні пакувальні матеріалиїстівна упаковказабруднення навколишнього середовищадослідженняїстівні плівкиполісахаридикрохмальпектинрецептури їстівних плівокбуряковий соквластивості плівокбар'єрні властивості плівокпаропроникністьорганолептичні властивостіупаковка продуктів харчуванняРозробка їстівної упаковки на основі полісахаридівThesis