Особливості правової охорони та оплати ноу-хау - Сисоєва, Карина Олександрівна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Доведено, що міжнародна торгівля ліцензіями та «ноу-хау» стала важливою складовою сучасної світової торгівлі, чинником прискорення міжнародного товарообігу. Експорт ліцензій та «ноу-хау» стимулює розширення традиційних товарних потоків. Ліцензування технології впливає в розвитку торгівлі об'єктами капітального будівництва та інжиніринговими послугами.
Keywords: інтелектуальна власність; ноу-хау; торгівля; міжнародна діяльність; експорт