Соціально-культурна складова розвитку суспільства у формуванні конкурентноспроможного персоналу промислового підприємства - Гармаш, Сергій Володимирович (НТУ "ХПІ", 2012)
Навчання персоналу на підприємстві є одним з основних засобів збереження його конкурентоспроможності та підвищення ефективності діяльності підприємства в умовах конкурентної зовнішньої середи. Деякі проблеми навчання персоналу аналізуються у статті. Культура, освіта, мораль являються факторами, які визначають успіх у професійній діяльності персоналу. Ці фактори є основою розвитку суспільства у цілому.

Training of personnel at the enterprise is one of the main means of maintenance of its competitiveness and increasing of its effective activity in conditions of competitive external environment. Some problems of such training are analyzed in the article. Culture, education, morals are the factors, which define the success of professional activity of personnel and these factors are the basis for the development of society as a whole
Keywords: конкурентне зовнішнє середовище; навчання персоналу; ефективна професійна діяльність; мораль