Роль терміна і образу в навчанні студента - Євстратов, Віталій Олексійович; Кутецький, Я. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
Статтю присвячено опису важливих підходів до педагогіки вищої школи, зокрема термінології та єдності терміна і його образу у свідомості студента.

The paper is devoted to the main approaches to the pedagogic of high school, especially to the part of the term und its unity with the imagine in the student’s conscious.
Keywords: фактологічна школа; методологічна школа; вербальна; графічна; математична мови; factological school; methodological school; term; verbal; graphical; mathematical languages; image