Програмна реалізація розрахунку значень коефіцієнтів логістичної регресії для аналізу факторів впливу хворих на атеросклероз - Швець, О. О.; Настенко, Є. А. (НТУ "ХПІ", 2013)
Прогнозування ускладнень та інших важливих подій при лікуванні серцево-судинних та інших захворювань із застосуванням різних алгоритмів на базі логістичної регресії є актуальним.

Prediction of complications and other important events in the treatment of cardiovascular and other diseases using different algorithms based on logistic regression is relevant.
Keywords: забезпечення програмне; кореляція; захворювання серцево-судинні; алгоритм; logistic regression; software; correlation; atherosclerosis