Розробка комп'ютерної моделі електропривода вугільного комбайна УКД300 - Ткаченко, Андрій Олександрович; Осичев, Олександр Васильович; Корнієнко, І. Д. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У доповіді наводиться опис розробленої в додатку SimPowerSystem пакету MATLAB комп'ютерної моделі електропривода комбайна УКД300, яка дозволяє досліджувати динамічні процеси в різних технологічних режимах з урахуванням живлення асинхронних двигунів від спільної шахтної електромережі.
Keywords: асинхронний двигун; комп'ютерне моделювання; динамічні навантаження; електропривід