Міжнародні стратегії управління стратегічними змінами в умовах глобалізації - Черепанова, Вікторія Олександрівна; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
Стратегічний розвиток в умовах глобалізації є однією з форм прояву процесу власне розвитку. Існують різні, але взаємопов’я зані між собою, способи опису процесу розвитку, пов’язані з категоріями нижчого і вищого, простого і складного, кількості і якості, прогресу і регресу.
Keywords: міжнародні стратегії управління; стратегічні зміни; глобалізація; трактування хаосу