Управлінські технології підготовки та проведення нарад у системі адміністративного менеджменту ВНЗ - Полякова, Наталія Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті розкривається сутність управлінських технологій та зміст різних видів технології підготовки та проведення нарад в системі адміністративного менеджменту ВНЗ.

The article reveals the essence of management technologies and content of different types of technology of preparation and holding of meetings in the system of administrative management of higher education institutions.
Management technology of preparation and holding of meetings in the system of administrative management of higher education institutions
Keywords: фасилітація; планування ситуаційне; система освіти; керівництво; рішення управлінські; мозковий штурм; метод Дельфі; кінгесьо; синектика; засідання; збори; facilitation; synectics; kingeso