Використання логістичного підходу до проектування системи управління інноваційно-інвестиційним процесом на підприємстві - Гармаш, Сергій Володимирович (НТУ "ХПІ", 2010)
Застосування наукового підходу до дослідження і проектування (формування) інноваційно-інвестиційного процесу припускає його моделювання. На практиці розроблено багато моделей управління інноваційними процесами, які можна поділити на кілька типів залежно від структури будування моделі та метода її реалізації. Існуючі моделі інноваційно-інвестиційних процесів мають недоліки, пов'язані як з вербальним описом його етапів, підпроцесів і взаємозв'язків, так і з низьким рівнем візуалізації, який виключає використання програмних продуктів, а також незначною кількістю інтелектуальних продуктів з логістики, які використовуються.

Using of logistic approach in the process of research and designing innovation and investment process supposes its modeling. Many management models of innovation processes are designed in practice. They can be divided into some types according to the designing model structure and the realization method. The certain models of innovation and investment processes have some disadvantages dealing with as the verbal description of their stages, processes, interactions as the low level of visualization and insufficient quantities intellectual products on Logistics.
Keywords: система управління; інноваційно-інвестиційні процеси; логістика; бізнес-процеси; MRP-системи; вербальний опис; рівень візуалізації; verbal description; level of visualization; intellectual products on Logistics