Формування цінової стратегії інноваційного підприємства - Климентова, Марія Віталіївна (Надстир'я, 2025)
їУ доповіді розглянуто процес формування цінової стратегії інноваційного підприємства в умовах динамічного ринкового середовища та високої конкуренції. Акцент зроблено на поєднанні традиційних методів ціноутворення з сучасними інструментами аналізу вартості, споживчої цінності та інноваційного потенціалу. Проаналізовано роль маркетингових досліджень, цифрових технологій та гнучких моделей управління у визначенні оптимальної цінової політики. Запропоновано підходи до інтеграції цінової стратегії у загальну систему стратегічного розвитку підприємства, що забезпечує його стійкість та конкурентні переваги.
Keywords: цінова стратегія; інноваційне підприємство; ціноутворення; конкурентоспроможність; маркетингові дослідження; споживча цінність; стратегічний розвиток; цифрові технології