Біоенергетика та її вплив на навколишнє середовище - Никонюк, Єлизавета Сергіївна (Одеський національний технологічний університет, 2023)
Метою даного дослідження є демонстрація процесу відмовлення від централізованого теплопостачання з переходом на використання твердопаливного котла на прикладі музичної школи с. Лисківка (Царичанського району).
Keywords: теплопостачання; альтернативні джерела опалення; навколишнє середовище; переваги