Особові причини виробничого травматизму та деякі шляхи їх усунення - Бойченко, М. О.; Мовмига, Наталія Євгенівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Розглянуто деякі шляхи усунення психофізіологічних причин виробничого травматизму в умовах нестабільності виробництва за умови підвищення надійності працівника.

Some ways to eliminate the psychophysiological causes of occupational injuries in conditions of production instability when increasing an employee`s reliability are considered.
Personal causes of occupational injury and some ways of their elimination
Keywords: особові причини; профілактика виробничого травматизму; технічні помилки; інтелектуальні помилки; працівники; personal causes; prevention of occupational injuries; technical errors; intellectual errors; employee