Маркетинг вражень: перспективи використання в туристичному бізнесі - Матросова, Вікторія Олександрівна; Перерва, Петро Григорович; Матросов, Олександр Дмитрович (Херсонський державний аграрний університет, 2020)
Доведено, що в пріоритеті знову виявляється продукт, а не клієнт. При цьому абсолютно не враховується те, як споживач відчуває себе, використовуючи набутий продукт, які емоції або асоціації викликає у нього покупка і сервіс. Модель задоволеності клієнта при такому підході зосереджена скоріше на функціональності продукції, ніж на переживаннях споживача.
Keywords: туризм; споживачі; задоволеність клієнта; креативність; дизайн; театралізація; особистісний підхід