Гудвілл як одна з найважливіших складових нематеріальних активів підприємства - Савченко, Ольга Ігорівна; Комарова, К. Г. (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті розглядається сутність поняття гудвілл та обґрунтовується його важливість у складі нематеріальних активів підприємства.

In the article essence of concept of goodwill is examined and his importance is grounded in composition the immaterial assets of enterprise.
Keywords: ділова репутація; гудвілл; нематеріальні активи; підприємство; інтелектуальна власність; конкурентоспроможність