Підготовка бакалаврів за напрямом "Облік і аудит" відповідно до вимог Болонського процесу - Бондаренко, Н. О. (НТУ "ХПІ", 2009)
В роботі розглянуто зміст підготовки бакалаврів за напрямом «Облік і аудит», надані пропозиції щодо удосконалення навчальних планів їх підготовки та використання новітніх технологій.

Maintenance of preparation of bachelors is in-process considered after direction «Account and audit», given suggestions in relation to the improvement of curricula of their preparation and use of the newest technologies.
Keywords: підготовка професійна; підготовка фахівців; план навчальний; процес навчальний; технології інноваційні; технології інтерактивні; підприємство віртуальне; фінанси; аудит державний