Методичні вказівки до практичних занять з англійської мови для студентів-бакалаврів, які вступають до магістратури та отримують освіту англійською мовою - Вракіна, Вікторія Вікторівна; Беркутова, Тетяна Іванівна; Танько, Євгенія Владиславівна (Мадрид, 2019)
Мета методичних вказівок – розвинути у студентів навички виконання тестових завдань з англійської мови з таких аспектів, як аудіювання, читання, лексика, граматика, використання англійської мови в усній та письмовій формі, та допомогти їм підготуватися до складання іспиту. Методичні вказівки призначені для підготовки до тестування студентів-бакалаврів, які збираються вступати до магістратури та отримують освіту англійською мовою. Вони відповідають вимогам, що висуваються програмою мовної підготовки бакалаврів для складання іспитів з англійської мови у тестовій формі з таких аспектів, як аудіювання, читання, лексика, граматика, використання англійської мови в усній та письмовій формі.
Methodological instructions for practical classes in the English language for Bachelors wishing to take a Master course in English
Keywords: методичні вказівки; мова іноземна; тестування