Оцінювання інноваційної сприйнятливості до технологій енергозбереження підприємств олійно-жирового виробництва - Попов, Микола Олексійович (НТУ "ХПІ", 2014)
В даній статті запропоновано поняття «інноваційна сприйнятливість підприємства до технологій енергозбереження» та виокремлено її рівні. Сформовано методичний підхід щодо оцінювання інноваційної сприйнятливості до технологій енергозбереження підприємств на основі індексу стабілізації темпів енерговитрат та індексу фактичної інноваційної сприйнятливості до потенційного типового переліку енергозберігаючих технологій в олійно-жировому виробництві.

In this paper we propose the concept of "enterprise innovation susceptibility to energy saving technologies" and highlighted its levels. Formed a methodical approach to the evaluation of innovative energysaving technologies susceptibility to enterprises on the basis of the rate of stabilization of the energy index and the index of actual innovation susceptibility to potential model lists of energy-saving technologies in the oil and fat production.
Evaluation of innovative energy-saving technologies susceptibility to oil and fat production companies
Keywords: конкурентоспроможність; оцінка; нововведення; традиційні енергоресурси; competitiveness; innovation susceptibility; energy saving technology; assessment; oil and fat production