Використання вторинної сировини у виробництві палива - Григоров, Андрій Борисович; Шевченко, Кирило Володимирович; Сінкевич, Ірина Валеріївна (Крок, 2023)
Викладені основні питання щодо особливостей переробки вторинної полімерної сировини у компоненти моторних та котельних палив, які за своїми властивостями відповідають вимогам, прийнятим у країнах Європейського Союзу. Монографія призначена для інженерно-технічних та наукових співробітників нафтопереробної та нафтохімічної галузі України, що займаються розробкою, дослідженням та застосуванням компаундованих та альтернативних видів палива.
Keywords: монографія; хімічні технології; шкідливі викиди; склад товарних дизельних палив; характеристика сировини; характеристика продуктів деструкції; поверхнево-активні речовини