Директиви ESOMAR як основа забезпечення якості маркетингових досліджень на міжнародному ринку - Ларка, Людмила Сергіївна (Полтавський державний аграрний університет, 2023)
Досліджені питання адаптації процедури проведення маркетингових досліджень на міжнародному ринку до Кодексу ICC/ESOMAR. Проаналізована роль окремих директив ESOMAR у забезпеченні якості маркетингових досліжень
Keywords: ESOMAR; маркетингові дослідження; міжнародний ринок; маркетинг