Кількісні методи в управлінні маркетингом - Заруба, Віктор Яковлевич; Парфентенко, Ірина Анатоліївна (My University, 2020)
Посібник містить навчально-методичні матеріали для вивчення дисципліни "Кількісні методи в управлінні маркетингом". Блок навчально-методичного забезпечення включає методичні поради до кожної теми дисципліни: необхідні пояснення до теми, основні питання для обговорення, практичні завдання, завдання для перевірки знань та контрольні питання. Призначено для студентів економічних спеціальностей всіх форм навчання.
Keywords: маркетингові дослідження; поняття прогнозування; об`єкти моделювання; раціональна детермінація дій; рекламний бюджет