Значення науково-дослідної роботи кафедри фінансів в процесі підготовки фахівців у галузі економіки в НТУ «ХПІ» - Радогуз, Сергій Анатолійович (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розкрито напрями наукової діяльності кафедри фінансів НТУ «ХПІ». Основну увагу приділено доробку провідних працівників і міжнародним зв’язкам кафедри.

The article discloses directions of scientific activity of department of finances of NTU «KhPI». Basic attention is spared to works of leading scientists and international connections of department.
Keywords: факультет; економічна освіта; науковий напрям; research work; department; faculty; economical education; scientific direction