Переваги автоматизації виробничих процесів - Пономарьов, Владислав Дмитрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Ефективність засобів автоматизації виробничих процесів є ключовою темою в сучасній промисловості. Вона визначає, наскільки ефективно виробничі процеси можуть бути оптимізовані, автоматизовані та контрольовані за допомогою різноманітних технологій та інструментів. Оцінка ефективності автоматизації виробничих процесів включає в себе важливі складові, які було виявлено та обґрунтовано в ході проведеного дослідження.
Keywords: автоматизація; виробництво; вдосконалення; ефективність; підприємства; економіка