Інформаційно-освітній портал навчального закладу - Шахіна, Ірина Юріївна (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті висвітлено напрями і проблеми створення та розвитку єдиного інформаційного освітнього простору; принципи формування і розвитку інформаційного освітнього середовища та його функції; структуру та можливості використання інформаційного освітнього середовища на прикладі порталу кафедри.

The article deals with the directions and problems of creating and developing of the single information educational space, with the principles of formation and development of the information educational environment and its functions, with the structure and possibilities of the information educational environment usage on the example of the portal for the department.
Іnformation educational portal of an educational establishment
Keywords: технології інформаційні; технології інтерактивні; процес навчальний; information technologies; information-educational portal