Сучасні тенденції фізичного виховання школярів - Єрмолова, В. М.; Радченко, Л. О.; Кроль, І. М. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Дослідження спрямоване на вирішення завдань системи національної освіти в галузі шкільної фізичної культури, що пов’язано з орієнтацією української освіти на світові стандарти.
Keywords: освіта; фізична культура; активність дітей; здоров'я школярів; життєві навички; спорт