Особливості управління маркетингом на малих підприємствах - Косенко, Євген Анатолійович (Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова, 2025)
В доповіді доведено, маркетинг для малих підприємств має низку особливостей, пов’язаних з обмеженістю фінансових і людських ресурсів, необхідністю гнучкого підходу до змін на ринку та швидкого реагування на запити споживачів. Використання традиційних маркетингових стратегій не завжди є ефективним, тому власники малого бізнесу часто обирають альтернативні підходи, зокрема цифровий маркетинг, соціальні мережі та партизанський маркетинг
Keywords: маркетинг; програми; малий бізнес; управління; менеджмент; промислові підприємства