Методичні вказівки до практичного заняття "Порядок призначення та здійснення страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання" з дисципліни "Державне соціальне страхування від нещасних випадків на виробництві" - Кузьменко, Олена Олексіївна; Мезенцева, Ірина Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
Мета заняття − ознайомитися з порядком призначення страхових виплат в системі загальнообов'язкового державного соціального страхування та відшкодування збитків потерпілим від нещасних випадків і професійних захворювань на виробництві Пенсійним фондом України.
Keywords: методичні вказівки; практичне заняття; страхові виплати; нещасні випадки; державне страхування; охорона праці