Методичні рекомендації до проходження та захисту дослідницької практики - Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Стригуль, Лариса Станіславівна; Жадан, Тетяна Андріївна (My University, 2023)
Складовим елементом навчального процесу у підготовці магістрів за спеціальністю 241 “Готельно-ресторанна справа” є проходження дослідницької практики. Будучи одним з видів індивідуальної роботи студента, дослідницька практика є важливим засобом підвищення підготовки висококваліфікованих спеціалістів, що спроможні творчо застосувати у практичній діяльності новітні досягнення науки. Вона сприяє формуванню особистості майбутнього вченого та фахівця високої кваліфікації, слугує потужним засобом селективного відбору кадрів для підготовки молодих учених, збереження і відновлення наукових шкіл.
Keywords: методичні вказівки; дослідницька практика; програма; звіт про проходження; критерії оцінювання