Якименко-Терещенко, Наталія ВасилівнаСтригуль, Лариса СтаніславівнаЖадан, Тетяна Андріївна2023-11-082023-11-082023Методичні рекомендації до проходження та захисту дослідницької практики [Електронний ресурс] : для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форм навчання / уклад.: Н. В. Якименко-Терещенко, Л. С. Стригуль, Т. А. Жадан ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 34 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/70567.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/70567Складовим елементом навчального процесу у підготовці магістрів за спеціальністю 241 “Готельно-ресторанна справа” є проходження дослідницької практики. Будучи одним з видів індивідуальної роботи студента, дослідницька практика є важливим засобом підвищення підготовки висококваліфікованих спеціалістів, що спроможні творчо застосувати у практичній діяльності новітні досягнення науки. Вона сприяє формуванню особистості майбутнього вченого та фахівця високої кваліфікації, слугує потужним засобом селективного відбору кадрів для підготовки молодих учених, збереження і відновлення наукових шкіл.ukметодичні вказівкидослідницька практикапрограмазвіт про проходженнякритерії оцінюванняМетодичні рекомендації до проходження та захисту дослідницької практикиLearning Objecthttps://orcid.org/0000-0003-2343-4234