Дослідження засобів проєктування та вибір оптимальної платформи для розроблення вебсайту інтернет магазину - Воронець, Віталій Миколайович; Заполовський, Микола Йосипович; Неізвєстний, С. С. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Метою доповіді є результати дослідження засобів проєктування та вибір оптимальної платформи для розроблення вебсайту інтернет магазину з продажу одягу.
Keywords: вебсайти; інтернет магазини; проєктування; застосунки; платформи