Деменкова, Світлана ДмитрівнаПугановський, Олег ВалентиновичГерман, Едуард ЄвгеновичМирошник, Анатолій Миколайович2023-12-112023-12-112023Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Управління технологічними процесами харчової промисловості" [Електронний ресурс] : для студентів очної та заочної форм навчання навчально-наукового інституту хімічних технологій та інженерії / уклад.: С. Д. Деменкова, О. В. Пугановський, Е. Є. Герман, А. М. Мирошник ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків, 2023. – 36 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/71730Технологічні вимірювання є невід'ємною частиною сучасних виробничих процесів. Ускладнення та інтенсифікація виробництва ставлять підвищені вимоги до методів і засобів вимірювання. Незважаючи на постійне вдосконалення приладної бази засобів контролю та керування, методи вимірювання майже не змінюються. В великій мірі точність отримання інформації залежить від правильності вибору методу вимірювання і від якості виконання розрахунку конструкції приладу. Метою методичних вказівок є ознайомлення студентів із способами вимірювання різноманітних технологічних параметрів, а також закріплення на практиці теоретичних знань з курсу "Управління технологічними процесами харчової промисловості". У процесі виконання лабораторних робіт студенти отримують навички з користування вимірювальними приладами і засобами автоматизації сучасних виробництв.ukметодичні вказівкилабораторна роботахарчова промисловістьхімічні технологіїтехнологічні вимірюванняінтенсифікація виробництваМетодичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Управління технологічними процесами харчової промисловості"Learning Object