Інформаційне забезпечення сільськогосподарського виробництва - Волченко, Анна Сергіївна; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2022)
Доведено, що подальша автоматизація є більш високим рівнем цифрової інтеграції, який зачіпає найскладніші організаційні зміни у бізнесі, проте їх реалізація здатна кардинально вплинути на прибуток і конкурентоспроможність продукції та компанії в цілому.
Keywords: інформація; агропромисловий комплекс; технології; автоматизація; економіка; розвиток; ефективність