Робоча програма виробничої та переддипломної практики студентів спеціальності 7.03060101 "Менеджмент організацій і адміністрування" - Яценко, Ольга Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2015)
Необхідною умовою формування фахівців з управління, які відповідають таким вимогам, та невід'ємною складовою частиною процесу підготовки спеціалістів за спеціальністю: 7.03060101 "Менеджмент і адміністрування" є практика студентів, що проводиться на оснащених відповідним чином базах практики – підприємствах, організаціях різних галузей господарства, в установах державного управління, банківських установах та інших.
Keywords: менеджери; виробнича практика; переддипломна практика; методичні рекомендації