Проектування бурового і нафтогазопромислового обладнання - Білецький, Володимир Стефанович; Вітрик, Віталій Григорович; Матвієнко, А. М. (Полтавський національний технічний університет ім. Юрія Кондратюка, 2015)
У навчальному посібнику "Проектування бурового і нафтогазопромислового обладнання" подано основні вимоги до структури й змісту магістерської роботи магістранта спеціальності 8.05030403 "Обладнання нафтових і газових промислів", котрий навчається за освітньо-професійною програмою підготовки. Розкрито основні методичні підходи до виконання етапів магістерського проектування, окремих її розділів та аркушів графічної частини магістерської роботи. Враховані вимоги, встановлені Міністерством освіти і науки України, державними стандартами, єдиними системами конструкторської та технологічної документації, а також використано досвід інших вищих навчальних закладів. Запропонована в навчальному посібнику інформація ілюструється рисунками та таблицями, що дає змогу читачам більш ефективно засвоювати матеріал.
Keywords: нафтогазопромислове обладнання; бурове обладнання; монтаж обладнання; газові промисли; нафтові промисли; магістерська робота