Жадан, Тетяна АндріївнаКуниця, Катерина ВікторівнаЯкименко-Терещенко, Наталія Василівна2024-11-022024Навчально-методичні матеріали для поточного, проміжного й підсумкового контролю з дисципліни "Інноваційні технології виробництва продукції та обслуговування споживачів" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти, ден. та заочн. форм навчання, освітня програма "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: Т. А. Жадан, К. В. Куниця, Н. В. Якименко-Терещенко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 17 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/83021.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/83021ukнавчально-методичні матеріалиінноваційні технологіїмолекулярна кухняготельно-ресторанне господарствоекологіябізнесНавчально-методичні матеріали для поточного, проміжного й підсумкового контролю з дисципліни "Інноваційні технології виробництва продукції та обслуговування споживачів"Learning Object