Вища математика - Литвин, Олег Миколайович; Литвин, Олег Олегович; Нечуйвітер, Олеся Петрівна; Першина, Юлія Ігорівна (My University, 2016)
Дані методичні вказівки та журнал містять основні теоретичні та практичні відомості для виконання лабораторної роботи № 2 "Чисельні методи розв’язання задачі Коші для звичайних диференціальних рівнянь" ; докладне розв'язування з його реалізацією в системі MathCad типових прикладів та завдання для лабораторної роботи; може бути використаний спеціалістами всіх інженерних та інженерно-педагогічних спеціальностей.
Keywords: методичні вказівки; диференціальні рівняння; метод Ейлера; метод Рунге-Кутта; матриці; обчислення