Робоча програма навчальної дисципліни "Новітні технології забезпечення кібербезпеки на основі технології блокчейн" - Євсеєв, Сергій Петрович (My University, 2022)
Метою дисципліни є формування у аспірантів системи теоретичних знань і практичних навичок з основ, принципів та методів побудови, використання новітніх технології забезпечення кібербезпеки на основі технології блокчейн.
Keywords: інформаційно-комунікативні технології; механізми кібербезпеки; соціо-кіберфізичні мережі