Інформаційне забезпечення економічних процесів на підприємстві - Кобєлєв, Іван Валерійович (Полтавський державний аграрний університет, 2025)
У доповіді розглядається роль інформаційного забезпечення в управлінні економічними процесами на підприємстві. Аналізуються джерела економічної інформації, принципи її збору, обробки та використання для прийняття управлінських рішень. Особлива увага приділяється впровадженню сучасних інформаційних систем, цифрових технологій та аналітичних інструментів, що підвищують ефективність планування, контролю та прогнозування. Визначаються проблеми інтеграції інформаційних потоків та шляхи їх оптимізації.
Keywords: інформаційне забезпечення; економічні процеси; інформаційні системи; управління підприємством; цифрові технології; аналітика; оптимізація