Инновационная деятельность в Украине: основные проблемы и тенденции развития в условиях экономического кризиса - Глухенко, Н. В.; Захарова, К. В. (НТУ "ХПИ", 2010)
У статті розглядаються актуальні проблеми інноваційних процесів в Україні в умовах економічної кризи. Визначені основні напрями інноваційної політики в ринковій економіці. Так само були обґрунтовані рекомендації по посиленню інноваційного напряму економіки з метою створення умов для підйому виробництва.

The article deals with current problems of innovation processes in Ukraine in conditions of economic crisis, identified the main directions of innovation policy in a market economy. Also summarized recommendations to strengthen the innovative orientation of the economy in order to create conditions for increasing production.
Keywords: инновационная политика; рыночная экономика; экономический кризис; интеллектуальное творчество