Напрями скорочення викидів у атмосферне повітря на деревообробному підприємстві - Гадаєва, Ю. С.; Райко, Валентина Федорівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
У тезах обгрунтована необхідність встановлення рукавних фільтрів на підприємстві деревообробки для очистки викидів у атмосферне повітря та їх модернізація.

The need to install bag filters at the woodworking plant for air purification and upgrade equipment upgrate is demonstrated in this work.
Ways for atmospheric emissions reductionat woodworking enterprise
Keywords: рукавний фільтр; пил; деревообробка; імпульсна регенерація стисненим повітрям; bag filter; dust; woodworking; pulsed regeneration with compressed air